Personlig träning

Jag är Jenny Andersson, stolt hälsocoach utbildad vid Molkoms Folkhögskola. Med en passion för att främja välmående och en stark övertygelse om vikten av fysisk aktivitet, står jag redo att guida och stödja dig på din resa mot en hälsosammare livsstil.Mitt mål är att göra träning tillgänglig för alla, oavsett erfarenhetsnivå eller träningsbakgrund. Genom att erbjuda personlig träning (PT) skapar jag anpassade träningsprogram som passar just dina behov och mål.


Jag är inte bara utbildad som hälsocoach, utan jag har även erfarenhet av att arbeta med människor med olika träningsnivåer. Min kunskap sträcker sig över olika träningsdiscipliner och jag är redo att anpassa mig efter dina individuella behov. 

Låt mig vara din guide på vägen mot en hälsosammare och starkare version av dig själv. Kontakta mig för att boka din första PT-timme och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik träningsresa!


Din Titel

Tjänster:
Ny till Gymmet: PT-timmar för de som är nya eller ovana vid gymmet. Lär dig grundläggande tekniker och övningar. Skapa en trygg och effektiv träningsrutin.
Träningsprogram: Individuellt anpassade träningsprogram för att uppnå specifika mål. Fokus på att öka styrka, förbättra uthållighet och upprätthålla god puls.
Platåhantering: Specialiserad hjälp för de som har nått en platå i sin träning. Anpassa och variera träningsrutiner för att övervinna hinder.
Bygga Upp och Utvecklas: Skräddarsydda planer för att bygga muskelvolym, öka uthållighet och förbättra puls. Avancerade tekniker för dem som redan är vana vid gymmet och vill ta sin träning till nästa nivå.
Boka tid under BOKA MASSAGE